На главную страницуФорумВопрос-ответКарта сайта
ПРО НАС СТРУКТУРА ПАЛАТИ ПАРТНЕРСТВО НОВИНИ СТАТТІ ЗАХОДИ КОНТАКТИ ВИБОРЧИЙ ПРОЦЕС ЛЮСТРАЦІЯ
Послуги Палати
Принципи надання послуг
Цінова політика
Перелік послуг
Cпецифіка наших послуг
Проекти
Відкриті проекти
Проекти з паролем
Департаменти
Департамент надро- і природокористування, аграрних і земельних відношень і нерухомості
Департамент фінансового, адміністративного, господарського, корпоративного, цивільного права і аудита
Департамент кримінального права і невідкладної правової допомоги
Департамент міжнародного і міжнародного економічного права
Департамент конституційного права та виборчого процесу
РЕГІОНАЛЬНІ ВІДДІЛЕННЯ
ON-LINE КОНСУЛЬТАЦІЇ
Оподаткування спадщини
Ордер адвоката
Чи правомірні вимоги МВС про обовязківість друкування заяв та талонів при реєстрації чи знятті з реєстрації місця проживання, інших правочинах?
Чи потрібно змінювати права при зміні прізвища?
Аренда земельного паю: юридичні тонкощі користування
Як отримати реєстрацію за місцем вашого фактичного проживання?
Процедура дематеріалізації випуску акцій: порядок проведення, строки та можливі труднощі
Як продати квартиру, в якій була зроблена самостійна перебудова?
Обіг наркотичних речовин: закон і порядок
Закони України
Укази та розпорядження Президента України
Постанови та Розпорядження Кабінету Міністрів України
Накази
Двосторонні міжнародні договори









Найближчими місяцями Уряд презентує нову пенсійну реформу, що забезпечить справедливість, підвищення пенсій та скорочення дефіциту пенсійного фонду, - Прем'єр-міністр

 Протягом найближчих місяців Уряд презентує нову пенсійну систему України, яка буде базуватися на справедливості, передбачатиме підвищення пенсій та дозволить скоротити дефіцит Пенсійного фонду. Про це повідомив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання колегії Міністерства соціальної політики України у четвер.

"Цього року буквально за декілька місяців Уряд презентує нову пенсійну систему України, яка буде базуватися виключно на справедливосі, і ця рефома буде включати у себе у тому числі підвищення пенсій. Ми вважаємо, що на сьогодні наше завдання і обов'язок - зробити все для того, щоб пенсійна система почала боротьбу з дефіцитом," - Заявив Прем'єр-міністр.

На сьогодні дефіцит Пенсійного фонду становить більше 140 млрд грн при цьому більше 80 пенсіонерів живуть у бідності, зазначив Глава Уряду.

"Зміна цієї системи дасть можливість відновити справедливість, зменшити дефіцит, а в середньостроковій перспективі взагалі його побороти. Усі зменшення дефіциту будуть інвестовані у якість життя українських громадян", - зауважив він.

"Людина, яка вийшла на пенсію, має бути на мінімальному рівні забезпечена належним чином, щоб не потрапити у тотальну бідність. Найголовніше - нам треба побороти бідність у нашій країні", - наголосив Володимир Гройсман.

Говорячи про кроки щодо забезпечення справедливості у соціальній сфері, він зауважив, що одним з завдань Уряду у цьому напрямку є те, "щоб працююча людина отримала достойну заробітну плату".

З цією метою з 1 січня 2017 року Уряд вдвічі збільшив мінімальну заробітну плату. Завдяки цьому рішенню 4 млн українських громадян отримали підвищену заробітну плату, зазначив Прем'єр-міністр.

Підвищення мінімальної заробітної плати також стимулювало позитивні зміни у приватному секторі, зокрема щодо детінізації та реального підвищення заробітних плат, наголосив він.

Глава Уряду зауважив, що збільшення соціальних стандартів є наслідком розвитку національної економіки.

"Логіка полягає у тому, що через розвиток національної економіки ми можемо акумулювати достатні ресурси для того, щоб провести необхідні зміни і реформи, спрямовані на одне завдання: маємо акумулювати ресурси, кошти у якість життя українських громадян. Це головне наше завдання сьогодення - стати сильними економічними і соціально справедливими", - підкреслив Прем'єр-міністр.

Урядовий портал


підбірка нормативно-правових актів, якими регулюються питання соціального захисту переселенців, надання їм різних видів пільг та державної допомоги.
Детальніше


Афоризми
Только присутствие воли рождает право, поэтому система права есть царство реализованной свободы, мир духа, порожденный им самим как некая вторая природа.
Георг Вильгельм Фридрих Гегель

Відгуки і рекомендації
Андрей Мизовец,
президент ассоциации «Газовые трейдеры Украины»
Национальная правовая палата - это профессионалы, за которыми стоят реальные успешные проекты.
Детальніше


Як позначиться на результатах місцевих виборів введення мажоритарної системи?
Не змінить ситуацію
Склад рад стане "чистіше"
Необхідна змішана система виборів



Особистий кабінет

Логін
Пароль
 



  Надрукувати

© 2007-2008 Copyright Национальная Правовая Палата. Использование материалов данного сайта допускается только при наличии письменного разрешения
Разработка сайта - CodEX World Studio