"ЮРЛІГА", 20 березня 2012 р.

ВГО «Правозахист» і Національна правова палата підписали договір про співпрацю

Метою співробітництва є реалізація спільних проектів у сфері законотворчої діяльності, консультаційної юридичної роботи для громадян України щодо захисту прав.

Згідно з Угодою про партнерство, НВП планує надавати аналітичні звіти щодо законопроектів, пропозиції щодо вдосконалення законодавства в соціальній сфері, консультації по коректному застосуванню тих чи інших норм права; проводити спеціалізовані правові семінари та тренінги із залученням провідних фахівців.

«Протягом останнього року було прийнято і здійснено багато соціальних реформ. Адвокати нашого об'єднання зіткнулися з проблемою практичного застосування прийнятих законодавчих норм і необхідністю їх широкого роз'яснення », - повідомила голова Національної правової палати Анна Самойленко.

Зі свого боку, «Правозахист» має розгалужену мережу представництв на території всієї країни, що сприятиме швидкому інформування населення з того чи іншого соціального питання, збору пропозицій по розробці необхідних змін в законодавство.

«З кожним днем ??збільшується кількість людей, які звертаються в наші приймальні за допомогою, коли порушуються їхні права та свободи в органах влади, необ'єктивно вирішуються справи в судах. Наш актив, який відгукується на допомогу, вимагає підтримки з боку професіоналів, які здійснюють кваліфіковане юридичне супроводження », - прокоментував керівник ВГО« Правозахист »Василь Богачук.

За інформацією прес-служби НПП


Адрес этой страницы: http://npp.com.ua/articles/articles/2586.html

 - .  Rambler's Top100