Кабмін встановив плату за оформлення паспортів

 Кабмін постановою від 2 листопада 2016 року №770 встановив вартість  адміністративних послуг у сфері міграції.

Ціна на послугу з оформлення громадянського та закордонного паспорту залежить від терміну його надання.

Так, за оформлення (в тому числі взамін втраченого або вкраденого) і обмін паспорта громадянина України (у формі картки), крім першого оформлення з дня подання заяви- анкети в строк:

- не пізніше ніж череж 20 робочих днів - слід сплатити 87 грн;

- не пізніше ніж через10 робочих днів - 174 грн.

Вартість оформлення (в тому числі взамін втраченого або вкраденого) і обмін закордонного з дня подання заяви-анкети в строк:

- не пізніше ніж через 20 робочих днів - складає 253 грн;

- не пізніше ніж через 7 робочих днів - 506 грн;

- не пізніше ніж череж 3 робочих дні - 506 грн.

Оформлення (в тому числі взамін втраченого або викраденого) і обмін проїздного документу біженця в строк протягом 15 робочих днів з дня прийняття документів слід сплатити 116,34 грн.

Оформлення (в тому числі взамін втраченого або вкраденого) і обмін посвідки на постійне проживання в строк протягом 15 робочих днів з дня прийняття документів коштує 253 грн. За оформлення і обмін посвідки на тимчасове проживання в цей же строк варто сплатити меньше - 156, 46 грн.

Оформлення  (в тому числі взамін втраченого або вкраденого) і обмін картки мігранта в строк протягом 10 робочих днів з дня прийняття документів коштує 137,8 грн.

За оформлення (в тому числі взамін втраченого або вкраденого) і обмін посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту, крім оформлення посвідчення вперше, протягом 15 робочих днів з дня звернення будуть сплачувати 116,34 грн.

В той же час 156, 46 грн потрібно сплатити за оформлення і обмін проїздного документу особи, котрій надано додатковий захист. Документ оформлюється протягом 15 робочих днів з дня звернення.

Сайт "ЮРЛИГА"


Адрес этой страницы: http://npp.com.ua/news/3740.html

 - .  Rambler's Top100