Змінено порядок повернення коштів, помилково зарахованих в бюджет ОРДЛО

 Змінено порядок повернення коштів, помилково або надміру зарахованих в місцеві бюджети населених пунктів Донецької і Луганської областей, на території котрих органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень.

Тепер повернення коштів здійснює Казначейство за поданням органів, що контролюють справляння надходжень до бюджету, погодженим відповідно Донецькій або Луганській обласними військово-цивільними адміністраціями.

Донецька і Луганська обласні військово-цивільні адміністрації протягом 2 робочих днів повинні узгодити подання шляхом засвідчення підписом керівника відповідної обласної військово-цивільної адміністрації, скріпленої гербовою печаткою, і не пізніше наступного робочого дня після узгодження повернути його органу, що подав подання, для подальшої передачі в органи Казначейства.

Раніше орган, що контролює справляння надходжень до бюджету, узгоджував подання про повернення коштів з місцевими держадміністраціями та виконавчими органами держрад або військово-цивільними адміністраціями, якщо вони були утворені.

Відповідні зміни в Порядок повернення коштів, помилково або надміру зарахованих в державний і місцевий бюджети, внесені наказом Мінфіну від 6 квітня 2017 року №415.

Сайт "ЮРЛИГА"


Адрес этой страницы: http://npp.com.ua/news/3845.html

 - .  Rambler's Top100