Казначейство зупинило використання програмного забезпечення М.Е.Doc

 Казначейство повідомило, що в період з 26 червня до 13 липня 2017 року на підставі реєстрів, отриманих від ДФС, було відкрито 3943 рахунки.

Для початку використання вказаних рахунків відповідно Порядку подання повідомлень про відкриття/закриття рахунків платників податків в банках та інших фінансових установах в контролюючі оргаини Казначейство направить в ДФС відподвіне електронне повідомлення.

Враховуючи те, що до 27 червня ДФС та Казначейство в частині постановки рахунків на облік в органах ДФС взаємодіяли з допомогою програмного забезпечення М.Е.Doc - одного з можливих джерел розповсюдження шкідливого коду Petya.A, Казначейство припинило його використання.

З 27 червня станом на сьогоднішній день Казначейство неодноразово зверталось до ДФС стосовно альтернативних шляхів та способів обміну інформацією в частині постановки рахунків на облік в податковій.

Для відновлення повнофункціональної роботи в частині постановки рахунків на облік в органах ДФС  Казначейство повинно отримати від служби пропозицію відносно альтернативних способів обміну інформацією.

Сайт ЮРЛИГА


Адрес этой страницы: http://npp.com.ua/news/3866.html

 - .  Rambler's Top100