ДСА України затверджено Порядок участі у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду

 На сайті Судової влади України пятий апеляційний адміністративний суд опублікував інформацію про затвердження Порядок участі у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

На виконання Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)", відповідно до пункту 10 частини першої статті 152, частини п’ятої статті 153 Закону України "Про судоустрій і статус судів", затверджено Порядок роботи з технічними засобами відеоконференцзв’язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду.

Сторони будуть вести судові дебачи через додаток Zoom.

Дніпропетровський окружний адміністративний суд 13 квітня проведе судове засідання онлайн за допомогою додатку Zoom. таке рішення було прийнято за заявою позивача, повідомляє Опендатабот.

В суді розглядається позов ТОВ "Трансформ Енерджи" до Київської митниці про визнання протиправними та скасування рішень.


Протокол
Юридичний інтернет-ресурс


Адрес этой страницы: http://npp.com.ua/news/4043.html

 - .  Rambler's Top100